Advies op locatie

  • Wij komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden met u door te spreken. Van hieruit kunnen wij een zo goed mogelijk passend beveiligingsadvies uitbrengen rekening houdend met uw wensen of eventuele risico analyses van uw verzekeringsmaatschappij.
  • U ontvangt vervolgens van ons een uitgebreide offerte met indien nodig de benodigde risico klasse. Tevens krijgt u garantie op de geleverde apparatuur en bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

Montage

  • Bij akkoord van de offerte zullen wij een afspraak met u inplannen voor het installeren van de gekozen apparatuur. Onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. Onze gediplomeerde monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van het systeem vervolgens geven wij u een demonstratie en indien gewenst een handleiding van de geleverde apparatuur. Voor vragen staan wij 24/7 voor u klaar

Service

U krijgt garantie op de door ons geleverde apparatuur.

In geval van vragen of storingen staan onze professionele medewerkers 24/7 voor u klaar.

Om de kwaliteit van uw systemen te waarborgen en aan de verzekeringseisen te blijven voldoen kunt u door ons jaarlijks onderhoud uit laten voeren.

Robé Beveiligingstechniek BV is een VEB erkend beveiligingsbedrijf met alle erkenningen op gebied van veiligheid, kwaliteit en vakbekwaamheid en voert alle controles uit conform de vastgestelde onderhoudsnormen onder toezicht van het VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op nummer 0786229471.

Menu