Toegangscontrole

Geef onbevoegde personen geen kans om bij u binnen te komen

Indien u dagelijks te maken krijgt met vele bezoekers is het voor de veiligheid van u en uw medewerkers van groot belang overzichtelijk te maken wie er in het pand aanwezig zijn. Een toegangscontrolesysteem herkent en registreert een persoon middels het gebruik van een geldige pas/ code of digitale sleutel.

U kunt op een flexibele manier bepalen wie wanneer bevoegd is om een gebouw of ruimte te betreden

Het installeren van een toegangscontrolesysteem betekent dat er nooit meer een dure sleutel of cilinder hoeft worden te vervangen. Bij een toegangscontrolesysteem worden kaarten, tags of pincodes uitgegeven om toegang te verlenen tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem wanneer ze verloren of gestolen zijn.

Voordelen van toegangscontrole

  • Verhoogt de veiligheid
  • Kostenbesparend ten opzichte van traditionele sleutels
  • Eenvoudig te beheren
  • Toepasbaar voor zowel binnen als buiten
  • Weet wie binnen is geweest
  • Eenvoudig toegang door middel van tag, bluetooth, smartphone of smartwatch

Hoe werkt toegangscontrole?

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, worden alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatisch vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang meer en staat voor een gesloten deur. Indien nodig kunnen bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Toegangscontrole biedt ook flexibele controle over de toegangsrechten van gebruikers. Alle medewerkers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot personen die er specifiek rechten toe hebben. Door het toepassen van een tijdschema kan ook de toegang voor bepaalde gebruikers op bepaalde tijdstippen worden beperkt.

Onze systemen kunnen eenvoudig worden uitgebreid en bieden geavanceerde functies zoals real time rapportage van toegangscontrole gebeurtenissen en integratie met CCTV, intercom, inbraak- en brandalarm en andere systemen.

Dit zeggen onze klanten

Menu