Camerabeveiliging

24/7 Full colour live meekijken met Full HD beeld op smartphone of pc

Dome camera’s

Dome camera’s zijn onopvallende IP-camera’s in een bol en worden overwegend bevestigd op het plafond. Onze Dome camera’s zijn bestendig tegen vandalisme en beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud, via een harddiskrecorder of rechtstreeks op de SD kaart in de camera. Tevens zijn de Dome camera’s verkrijgbaar in HD-resoluties met verschillende lensopties en geïntegreerde infraroodverlichting afhankelijk van uw wensen en budget.

Voordelen van camerabeveiliging

  • Snelle visuele identificatie
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Receptiefunctie beschikbaar
  • Personalisatie mogelijkheden
  • Stand alone off en online te gebruiken
  • Eenvoudig toegang door middel van kaart, tag of pincode

Bullet camera’s

Bullet camera’s zijn perfect voor duidelijk zichtbare wandmontage en zijn hierdoor een effectief afschrikmiddel. Ze zijn geschikt om gebuikt te worden voor zowel externe als interne toepassingen en verkrijgbaar in verschillende formaten.

Bolcamera’s

Bolcamera’s zijn geschikt om gebruikt te worden voor zowel externe als interne toepassingen en hebben vaak een grotere kijkhoek. De beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud of rechtstreeks op de SD kaart in de camera, verkrijgbaar in 16, 32, 64, 128 en 256 GB. Tevens zijn de Bol camera’s verkrijgbaar in HD resoluties met verschillende lensopties en geïntegreerde infraroodverlichting afhankelijk van uw wensen en budget.

PTZ Dome/ Speeddome camera’s

PTZ Dome/ Speeddome camera’s zijn ideaal voor zakelijke surveillance applicaties en gebruik in maritieme omgevingen. De gebruiker heeft de volledige controle over het camerabeeld, het is mogelijk om een specifieke gebeurtenis of bestemming uit te lichten of in te zoomen te monitoren en volgen.

Onze PTZ Dome/ Speeddome camera’s zijn vandalismebestendig en beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud, harddiskrecorder of rechtstreeks op de SD kaart in de camera.  Tevens zijn de PTZ Dome/ Speeddome camera’s verkrijgbaar in HD-resoluties met verschillende lensopties, optische en digitale zoom functie en geïntegreerde infraroodverlichting afhankelijk van uw wensen en budget.

360 graden Fisheye camera’s

Fisheye 360-camera’s geven een panoramisch 360°-beeld van de locatie rondom de camera. Hierdoor is het vaak voldoende om 1 camera te plaatsen. Door het 360°-beeld is er ook minder kans op blinde hoeken en wordt de kans kleiner dat u een beeld mist. Beelden van deze camera kunnen worden opgeslagen op een harddisk recorder, in de Cloud of rechtstreeks op de SD kaart in de camera

Dit zeggen onze klanten

Menu