Brandbeveiliging

Bescherm uzelf en uw huis of kantoorpand tegen brand met onze brandbeveiliging

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Gelukkig heeft Robé Beveiligingstechniek vele oplossingen om de brand vroegtijdig te signaleren en de schade te beperken. Denk hierbij aan rookmelders of een complete professionele brandmeldinstallatie.

Advies op maat

Onze deskundige adviseurs geven graag een vrijblijvend beveiligingsadvies gebaseerd op uw situatie en wensen.

Brandveiligheidseisen

De overheid heeft speciale eisen opgesteld ten opzichte van de brandveiligheid. Wij stellen voor u het vereiste Programma van Eisen (PvE) op, zodat u een certificaat kunt afgeven aan de brandweer en/ of verzekeringsmaatschappij.

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke etage een rookmelder te hebben geïnstalleerd. Dit gold vanaf 2003 al voor de nieuwbouwwoningen, maar is sinds dit jaar ook verplicht in bestaande woningen. Indien u niet beschikt over rookmelders is dit niet alleen gevaarlijk, maar loopt u ook het risico dat de verzekering niet uit zal keren in geval van schade.

Wanneer uw woning is uitgerust met een inbraakinstallatie kunnen wij deze koppelen met de rookmelder. Het voordeel hiervan is dat sirenes van de inbraakinstallatie af zullen gaan en u automatisch gewaarschuwd zal worden in geval van een brand. Dit kan zowel op uw mobiel als via de meldkamer.

Dit zeggen onze klanten

Menu