IP doormelding - Robé Beveiligingstechniek, uw partner voor professionele beveiliging.

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

IP doormelding

Specialiteiten

Verandering doormelding alarmsystemen.


                                                Als Robé Beveiliging adviseren wij de consument tijdig en duidelijk informeren omtrent eventuele veranderingen in techniek en vanuit de regelgeving gestelde voorwaarden.

Deze informatie gaat voornamelijk over de 'doormeldingen' van inbraak- en brandmeld-systemen. De doormelding van alarmapparatuur naar een Alarmcentrale (PAC) gaat via de reguliere telefoonaansluiting (analoge lijn of ISDN) of wordt er gebruik gemaakt van internetverbindingen.

Wij willen u tijdig op de hoogte brengen van de veranderingen die het op termijn noodzakelijk maken om bestaande installaties te moeten aanpassen en bij de aanschaf van nieuwe apparatuur essentieel zijn om toekomstig hiervoor geschikt te zijn.

Steeds vaker wordt er gebruikt gemaakt van de diensten over Internet (bijvoorbeeld: Internet+ Bellen+ TV). Daarnaast komt er ook steeds meer glasvezel waardoor de diensten nog beter en sneller worden.

KPN heeft aangegeven na 2012 te willen stoppen met de service op de huidige telefoonlijnen. Ze gaan deze dan uitfaseren en dan is er alleen nog maar IP(Internet Protocol) beschikbaar. Op het ogenblik wordt de bestaande telefonie elk jaar duurder (+/- 10%) zodat de overstap naar IP uiterst rendabel wordt.

Ook uw alarmapparatuur moet hierop worden aangepast zodat de doormelding op een goede manier bij de Particulier Alarmcentrale komt. Op deze manier blijft uw veiligheid gewaarborgd voor nu en in de toekomst. Afhankelijk van de risicoklasse zal naast een eenmalig bedrag geen telefoontikken meer in rekening worden gebracht omdat het alarm mee lift op uw internetverbinding.

Ook voor de zakelijke markt kunnen wij de overstap naar IP verzorgen. Dit doen wij compleet conform de geldende normen en met toestemming van uw verzekeraar.Mocht u over willen overstappen met naar IP, neemt u dan contact met ons zodat wij uw alarmering hierop tijdig kunnen aanpassen.

Robé Beveiliging kan u, in het geval dat het bestaande alarmsysteem over Internet moet doormelden, Alarm over IP converter aanbieden of Alarm over IP Converter inclusief GPRS back-up.

In dit laatste geval zijn er wel extra GPRS kosten. Echter is dit goedkoper dan een (steeds duurder wordende )analoge lijn die nu kan komen te vervallen.

Robé Beveiliging adviseert u hieromtrent bij aankoop van een nieuw, of aanpassing van uw huidige installatie, zodat uw systeem op de toekomstige technieken is voorbereid.

De alarm berichten liften nu mee op het door u al afgekochte ADSL abonnement.

Bij een AL2 verbinding moet uw ADSL verbinding aan een aantal criteria moeten voldoen.


Voor een voor u op maat gemaakt systeem kunt u contact opnemen met een van onze specialisten, zij zullen u een vakkundige oplossing bieden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu